кадър: БулфотоДимитър Желязков - Митьо Очите и неговият адвокат внасят жалба срещу постоянния му арест, наложен

...
кадър: БулфотоДимитър Желязков - Митьо Очите и неговият адвокат внасят жалба срещу постоянния му арест, наложен
Коментари Харесай

Митьо Очите обжалва задържането под стража

кадър: Булфото

Димитър Желязков  -  Митьо Очите  и неговият  юрист  внасят тъжба против непрекъснатия му  арест , натрапен в събота вечерта от състав на Специализирания наказателен  съд .

Най-вероятно ще се упорства по-горната инстанция – Апелативният познавач съд , да назначи здравна експертиза, която да отговори на въпроса дали положението на Очите разрешава да остане под  стража  и за него да се грижат медиците от Министерство на вътрешните работи болница или лазарета към пандиза, написа " Труд ".

В събота в познавач съд а бе извикан екип на „ Спешна помощ ”, защото бранителят Илиян Василев разгласи, че клиентът му кърви. Тежките рани на несебърският необут са от стрелбата в заведението „ 4you ” в Слънчев бряг през юни 2016 година, когато Очите бе гръмнат в пикочния мехур. Той изкара дълготрайно лекуване, като е минал и на  ТЕЛК  комисия, чието умозаключение е, че е инвалид с 96 % неработоспособност.

Митьо Очите  е упрекнат като главатар на тайфа за рекет и палежи. Пред  съд а той съобщи, че през август м.г., когато полицията го е оповестила за търсене, не е избягал в Турция, а е бил там на прегледи. Не стана ясно по какъв начин 6 месеца е оживял по  арест ите в Истанбул. Очите се оплака, че не му давали вода, а трябвало да се мие постоянно. При идването му в България в петък вечерта той е бил прегледан от наши лекари, които заключили, че е добре.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР